Глютен: що це?

Глютен: що це?

Наш син в однорічному віці загримів до лікарні за те, що з півроку втратив 1 кілограм (9 кг на півроку і в 9 міс, 8 кг на рік) — в Філатовськой лікарні подзревалі багато чого, і по-перше, целіакію. Тижневе перебування, нелегкий для рухомого, але не ходить малюка — в жаркому сухому повітрі без можливості поползать відвело целіакію, муковісцидоз і ще пару страшних діагнозів.

Нас випустили з припущенням, що у немовляти алергія на молоко, яке було скасоване за 3 міс. до цього і на вівсянку, яка була головною кашею. Ми здали аналіз крові на глютеносодержащіе продукти, показники були підвищені. тоді лікар скоригувала йому дієту, і ми вже 4 міс їмо безглютеновий та безмолочні каші, суміш без коров’ячого білка і м’ясо-овочі.

Целіакії немає, незасвоюваність вівсянки є. я не розумію, в чому тут справа і коли хоча б приблизно можна буде давати йому звичайний хліб. чи є сформовану думку і прогноз? на цій новій дієті він поздоровішав, набрав 2 кіло і підріс, розвивається нормально, апетит дуже хороший. їсти 5 разів на день.

Глютен: що це?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты