Як їсти горіхи?

Як їсти горіхи?

Яка денна норма вживання горіхів? Горіхи, дуже калорійний продукт, вони перевищують калорійність хліба в 2-3 рази, молока — в 8 раз, і тому горіхи потрібно вживати дозовано. Денна норма вживання горіхів, приблизно 40 грам, тоесть, це ваша жменю. Якщо ми їмо горіхи із зеленню, наприклад, з листям салату, руколою або базиліком, тоді і кількість може бути збільшена. Чи можуть горіхи загострювати різні захворювання?

Горіхи, це продукт, який являеться високим алергеном, тому, люди, у яких є сезонні алергічні реакції, потрібно ставитися до горіхів дуже педантично, потрібно їх їсти якнайменше, а якщо безпосередньо реакція алергічна на горіхи, то їх потрібно повністю виключити з раціону . Які горіхи варто додатково додати в щоденний раціон? Фундук містить велику кількість вітаміну E, який являеться потужним антиоксидантом, а це означає, що він перешкоджає розвитку ракових захворювань, чудово підходить для людей із захворюваннями серцево-судинної системи і необхідний для молодого організму, що росте.

Мигдаль содержт велику кількість вітаміну групи B, який необхідний, для того, щоб активно росли ваші волосся, щоб були здоровими зуби, шкіра і нігті. Крім того, мигдаль чудово очищає кров і впливає на роботу органів шлунково-кишкового тракту.

Горіхи кешью кажуться найжирнішими і самими насиченими, але насправді, кількість жиру в них мінімальне, а по калоріях вони не привишают калорійність інших горіхів, але в них находяться незамінні жирні кислоти омега 3, які необхідні для розвитку мозку, які покращують пам’ять, і поетом кілька горіхів кешью в день, необхідні людям які готовьяться до іспитів, у яких напружена розумова робота, вони чудово впливають на їхнє здоров’я.

Як їсти горіхи?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты