Як нарізати ковбасу?

Як нарізати ковбасу?

Давно вже пішло в минуле той час, коли м’ясна нарізка з’являлася в наших будинках виключно на святковому столі. Зараз її можуть дозволити практично все і не тільки по особливо урочистим датам. Різноманітні ковбаси, буженина, грудинка, сало з прошарками, балики, все це постійно є у продажу і може бути використане для м’ясної нарізки. Точно так само, як і, головним тут є те, як ви подасте таку холодну закуску, як красиво і оригінально оформіть блюдо. Не варто зсипати все в одну гірку, упереміж: «нехай, мовляв, гості самі розберуться кому що треба і скільки».

Адже ні баликом, ні салом ви їх не здивуєте. Здивувати можна лише незвично оформленим видом м’ясної нарізки. Звичайно, як звичайно, треба зняти шкірку з ковбас і звідусіль, де вона буде присутня. Нарізати дуже тоненько під нахилом, так, що б на зрізі вийшов овал. Добре, якщо в будинку є, тоді цей процес зовсім спроститися.

Якщо ж такого приладу немає, використовуйте самі в будинку. Розкладайте нарізані скибочки м’ясних виробів на блюдо красиво: віялом, внахлест, як вам тільки дозволить ваша фантазія. По зовнішньому краю страви можна укласти один вид ковбаси, ближче до центру — балик, ще ближче — грудинку і так далі.

Для прикраси м’ясної нарізки використовуйте овочі, зелень: листя салату, петрушку, нарізану зелену цибулю, оливки або маслини. У центр блюда з м’ясною нарізкою можна поставити соусник з гірчицею або будь-яким іншим соусом.

Якщо вмієте, спробуйте вирізати з овочів квіти, це називається карвінг, як для, і тоді ваші гості ніколи не забудуть м’ясну нарізку з вашого святкового столу!.

Як нарізати ковбасу?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты