Як отримати візу до Німеччини?

Як отримати візу до Німеччини?

Віза до Німеччини самостійно. Як отримати візу до Німеччини Для подачі документів на візу Вам потрібно підготувати три фотографії паспортного формату на білому фоні розміром 45 мм Х 35 мм (див. Вимоги до фотографії на візу). Заява на візу можна заповнити німецькою або російською мовою. Але Ваші прізвище, ім’я та місце народження в будь-якому випадку обов’язково повинні бути написані латинськими буквами — як вони значаться у Вашому закордонному паспорті.

З поясненнями по окремим пунктам анкети Ви можете ознайомитися. Сам текст анкети — заяви з перекладом на російську мову Ви можете знайти тут (див. Завантажити Анкета віза Німеччина).

Увага! Не залишайте порожніх граф при заповненні анкети! Якщо дане питання до Вас не має відношення, пишіть немає або не відноситься.

1. Закордонний паспорт повинен містити Ваш підпис і бути дійсним ще, щонайменше, три місяці з моменту закінчення терміну дії візи, також в ньому має бути мінімум дві вільні сторінки. Якщо у Вас є ще інші закордонні паспорти, то вам слід принести їх на співбесіду при подачі заяви про видачу візи.

2. Російський паспорт з копіями сторінок з особистими даними, реєстрацією за місцем проживання та зазначенням всіх виданих закордонних паспортів. 3. Заповнена та підписана Вами анкета про видачу візи з вклеєною фотографією паспортного зразка та ще фотографією для візи. 4. Підписана Вами заяву про відповідальність за надання недостовірних відомостей у документах на видачу візи.

5. Медична страховка, дійсна протягом усього часу перебування в країнах Шенгенської угоди з мінімальним покриттям в 30000 євро. Увага!

Ви можете оформити страховий медичний поліс для отримання шенгенської візи онлайн. Сплатіть страховку банківською картою і отримаєте страховий медичний поліс на e-mail. 6. Підтвердження броні готелю / пансіонату в разі, якщо Ви подорожуєте самостійно. Письмове підтвердження запрошує Вас людини про надання нічлігу, якщо Ви їдете по приватному запрошенню.

7. Квитки в обидва боки або транспортний засіб, якщо Ви подорожуєте самостійно на автобусі чи літаку. 8. Підтвердження Вашої готовності повернення в Росію. Радимо підготувати довідку з місця роботи або довідку про заробітну плату, а також свідоцтва про шлюб або народження Ваших дітей або документ, що підтверджує право власності на житло. 9. Підтвердження фінансування поїздки.

Документально підтвердити Вашу фінансову спроможність Ви можете, надавши виписку з Вашого банківського рахунку за останні три місяці. Бажано, щоб на Вашому рахунку було як мінімум 35000-40000 рублів. 10.

Запрошення (приймається тільки оригінал). Якщо Ви їдете до Німеччини по приватному запрошенню (від друзів / родичів), слід пред’явити заяву про зобов’язання (оригінал і просту копію), складене не раніше шести місяців тому. Воно складається запрошуючим особою у Відомстві у справах іноземців за місцем проживання і містить гарантію того, що запрошує Вас людина бере на себе мінімальні витрати з розрахунку на кожен день Вашого перебування в країні. Якщо Вам запрошує фірма, то запрошення має містити повну адресу запрошує підприємства, а також прізвище та ім’я, дату народження, громадянство, номер документа, що посвідчує особу, час і детальну інформацію про мету поїздки. Запрошуюча особа повинна взяти на себе всі витрати на час перебування в Німеччині.

Якщо Вас запрошують в рамках партнерства між містами, то запрошення має бути складено міською адміністрацією або об’єднанням, що відповідає за партнерство між містами, і з нього має слідувати, що наявне партнерство між містами є підставою для візиту. Запрошення також повинно містити гарантію прийняття на себе зобов’язань про перебування на території Німеччини.

Якщо зобов’язань немає, то заявники повинні самі підтвердити документально фінансування перебування (виписка з рахунку, довідка з місця роботи тощо). Увага! Якщо Ви відвідуєте в Німеччині близьких родичів (батьків, бабусь і дідусів, дітей або онуків), то віза видається безкоштовно. Для цього потрібно представити довідку, що підтверджує спорідненість, і дійсний дозвіл на перебування або німецьке посвідчення особи родича. Зібраний пакет документів Вам потрібно подати особисто в консульський відділ посольства або в Генеральне Консульство Німеччини, розташоване територіально поруч з містом / населеним пунктом, в якому Ви живете (див.

Контакти посольств, консульств та візових служб). Щоб подати документи, Вам потрібно попередньо записатися по телефону або особисто прийти в консульський відділ або консульство. Під час запису на співбесіду, радимо мати при собі закордонний паспорт, Вас запитають дані документа і мета візиту. Дата співбесіди може бути призначена як відразу, так і через кілька тижнів. Прийдіть особисто на співбесіду з повним пакетом документів, підійти до того вікна, в яке Ви записані.

Візовий збір оплачується відразу при подачі заяви. Як правило, співбесідою називається сам факт подачі пакета документів, в рідкісних випадках Вам можуть задати кілька питань, що стосуються запрошуючої Вас боку, мету візиту. Ваш закордонний паспорт з візою Ви зможете отримати вже через три дні після подачі документів.

Увага! Якщо Ви самі не можете приїхати в місто, де розташований консульський відділ або консульство, щоб забрати паспорт з візою, це може зробити хтось із ваших близьких, друзів або родичів (оформлення нотаріальної довіреності не обов’язково, але бажано). Для оформлення візи до Німеччини необхідно надати фотографію розміром 35 х 45 мм.

Для анкети про видачу візи буде потрібно фотографія паспортного зразка.

Як отримати візу до Німеччини?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты