Як посмажити філе риби?

Як посмажити філе риби?

Риба, смажена в яйці філе рибне — 200-300 г, яйця — 1-2 шт, борошно, сіль, Рибне філе вимити й обсушити серветкою. Філе розрізати на порційні шматочки і кожен шматочок посолити і поперчити з двох сторін. У мисочку розбити яйце і збовтати його виделкою, змішавши з дрібкою солі.

В окрему тарілочку насипати борошно. Шматочки філе вмочати в борошно, а потім в яйце і обсмажувати на сковороді з обох боків на олії до утворення золотистої скоринки. розморозити, покласти на сковороду і посмажити!! Якщо хочете, щоб риба залишилася соковитою, то необхідно викласти її на розпечену сковороду білою стороною, а не шкірочкою. Тоді весь сік залишиться в рибі. А можна рибу приготувати і іншими способами.

Напишу кілька. Підходять для будь-якого рибного філе. сіль, перець Філе лосося покласти на чималий шматок фольги.

Посипати зеленню, приправами. В окремому посуді змішати сметану (майонез), дрібно нарізану свіжу зелень, сік лимона. Лосося густо змастити сумішшю. Потім рибу акуратно загорнути у фольгу так, щоб сік не витікав. Поставити в духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин.

Філе сьомги нарізати на невеликі тонкі скибочки, посолити, поперчити, скропити лимонним соком. Сир порізати невеликими кружечками, викласти на сьомгу, яку згорнути щільним рулетом і сколоти дерев’яною паличкою. Рулетики викласти на деко, змащене маслом і запікати в духовці на середньому вогні близько 20 хвилин. lera. lera: — соєва олія — 2 ст. л. — Крохмаль — 1 ст. л. — Перець, сіль — за смаком

Рибу, відварені паростки сої і шинку нарізати шматочками однакового розміру, обшпарити окропом, викласти на сковороду, додати рослинне масло, потім, постійно помішуючи, крохмаль, розведений водою і тушкувати все до готовності риби. Найпростіше — натерти сіллю, обсипати меленим мускатним горіхом, обсмажити в соняшниковій олії.

Солі та горіха приблизно порівну. Надмірно не пересмажувати! 150г зеленого замороженого горошку, 500г цибулі, 500г брокколі, 1 пучок петрушки, 50г лісових горіхів, 2 ст. л. гірчиці, сіль, перець, 1 кг рибного філе (н-р окуня, тріски, сайди), 1 ст. л. оцтової есенції, 150 г майонезу, 250 г бульйону, Горошок розморозити.

Лук, брокколі почистити і помити. Цибулю нарізати тонкими кільцями. Броколі розділити на соцвтія. Овочі поварити в киплячій воді ок. 3 хвилин.

Злити, обдати холодною водою і дати їй стекти. Петрушку помити, злегка обсушити, дрібно порубати з горіхами. Підмішати гірчицю в суміш петрушки з горіхами.

Посолити і поперчити. Рибне філе розділити на порційні шматочки, помити, обтрусити від води, посолити, поперчити. Обваляти в суміші петрушки з горіхами. Духовку попередньо нагріти до 200С.

Овочі покласти у форму для запікання. Переміщати оцтову есенцію, майонез і бульйон. Цією сумішшю залити овочі. На овочі викласти рибу.

Запікати 30 хвилин. У кач-ве гарніру підійдуть рис або відварну картоплю. Зроби кляр — візьми пива трохи, немає так молока або вершків, яицо, борошно, збити — і в цьому вмочати рибу і на гарячу сковорідку — масла побільше. Я попередньо на шматочки ріжу і спеції і сіль в кляр додаю!

Посолити, поперчити, обваляти в борошні і на сковорідку. А можна в клярі: збити яйце, борошно і трохи пива (або молока або води на худий кінець).

Вмочати філе в кляр і смажити. сьомгу покласти на сковорідку. зверху покласти шматочок лимона і скибочку помидорки і зелені. посолити. поперчити. поставити на середній вогонь. і смажити хв 15-20. все. страва готова.

Як посмажити філе риби?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты