Як посмажити хліб?

Як посмажити хліб?

З хліба можна приготувати цікаві, а найголовніше смачні вироби. Варіантів, як посмажити хліб існує безліч. Використовувати можна як білий, так і житній хліб.

Найпоширеніший варіант смаженого хліба популярні грінки. Цей рецепт дуже простий, і зробити грінки за цим рецептом зможе навіть дитина під чітким керівництвом дорослого. Починається приготування з обсмаження хліба на будь-якому маслі на сковороді. Одночасно потрібно зайнятися приготуванням маси.

Для цього збиваються два-три яйця (залежно від порції) з сіллю і невеликою кількістю молока. Обсмажений з двох сторін до хрусткої скоринки хліб далі заливається приготовленою масою і залишається на плиті до готовності.

Вживати готові грінки можна зі сметаною. Як смажити хліб за іншим рецептом? Інший спосіб, як смажити хліб, полягає в обжарюванні хліба, бажано житнього, на розпеченому рослинному маслі до золотистої скориночки і надалі натирании готових хрустких хлібних шматочків часником. В іншій варіації такого способу часник замінюється на будь-яку солодку масу, як варення або повидло або ж на соус, що складається з майонезу та кетчупу.

Одним з найсмачніших рецептів є різні бутерброди. Для приготування одного з таких беруться невеликі шматочки білого хліба або батона, гарненько обсмажуються на олії обидві сторони і викладаються на плоску тарілку.

Поки хліб остигає, готується маса. Для цього на крупній тертці труться зварені круто 2-3 яйця, на дрібній — сир, далі все змішується з майонезом.

Отриманою масою змащуються підсмажені шматочки хліба.

Як посмажити хліб?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты