Як посмажити капусту?

Як посмажити капусту?

Бояриня-капуста — основа безлічі салатів, гарнірів, простих і складних страв. Але в нашій родині дуже шанована капуста в смаженому вигляді.

А Ви знаєте, як смажити капусту правильно? Мене цьому навчила моя свекровушка багато років тому, і все десятиліття я строго дотримуюся цього рецептом приготування

капусти. сіль і перчик — за смаком. Капусту очищаємо від верхніх некрасивих листочків, вирізаємо так улюблену нами в дитинстві качан.

Шаткуємо соломкою максимально можливо тонко — смак завжди залежить від нарізки. Як правило, чим дрібніше, тим смачніше. У сотейник наливаємо рослинне масло, але так, щоб його не було занадто багато для наявного обсягу капусти. Нашатковану капусту викладаємо в сотейник частинами.

У міру рум’янцю порцій цю частину капусти розсовуємо по краях нашої ємності, а в серединку викладаємо нову частину і знову її обсмажуємо. Так — до кінця. Всі приготування проходить на невеликому огонечкі під кришкою.

Коли в сотейнику обжарюваний обсяг зменшиться, капусту солимо і перчимо за смаком. Завдяки солі, капуста виділить сік, тому продовжуємо смажити вже при відкритій кришці. Чому звертаю увагу на невелику кількість масла? Та тому, що при його достатку вийде жирне противне блюдо.

При раціональному кількості — смачна капуста. Звичайно, це — справа смаку, але ж ми говоримо про те, як правильно посмажити капусту, а не гасити її в достатку жирів. Приготований гарнір, якщо він не подається щомиті, викладаємо в посуд для розігрівання надалі в мікрохвильовці. Домашнім дуже подобається випереджати обід, а після першого їсти смажену капусту з смачними і соковитими тефтелями (їх рецепт).

Ось так-то! Спробуйте і поділіться своїми враженнями!

Удачи!.

Як посмажити капусту?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты