Як приготувати бичачі яйця?

Як приготувати бичачі яйця?

4 шт. бичачих яєць сіль, перець (спеції за смаком) Спершу потрібно очистити яйця. Візьміть яйце в руку і зробіть поздовжній розріз по всій довжині яйця на глибину 0. 5-1. 5 см.

Після цього вхопитеся за шкірку (кордон між сім’яником і шкіркою чітко видна) і починайте відокремлювати її від насінники на всій площі. Відділяйте шкурку обережно, щоб не пошкодити самі яйця.

Очищені яйця нарізаємо часточками. Спочатку ріжете яйце навпіл уздовж, а далі кожну половинку ще на 3-4 поздовжні часточки. Після того, як яйця нарізані, їх потрібно промити, щоб вся насіннєва рідина з яєць вийшла. Після цього опускаємо наш продукт в окріп і залишаємо варитися на 5-8 хвилин.

Паралельно ставимо на закипання чайник з гарячою водою. Їй ми промиємо сварилися яйця. Далі яйця слід обсмажити в олії разом з ріпчастою цибулею і спеціями (коріандр, зіра, чебрець, чорний перець і тд.). Смажені яйця прекрасно поєднуються з білим соусом.

Також можна їх використовувати у всіх стравах замість нирок, або за рецептами аналогічно страв з нирок. Яйця не мають того запаху, як нирки, і попереднє легке відварювання повністю усуває будь-які аромати.

Як приготувати бичачі яйця?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты