Як приготувати бичачі яйця?

Як приготувати бичачі яйця?

Страви з бичачих яєць вважаються блюдом делікатними і приносить особливу чоловічу силу, яка важлива мабуть для всіх чоловіків, а особливо для чоловіків сходу. Плов в арабських станах прикрашають смаженими бичачими яйцями, пропонуючи їх гостю, який користується особливою пошаною.

В Америці бичачі яйця готують маринованими в пиві і обсмаженими в сухарях. Бичачі яйця без кісток і майже повністю складаються з білка.

Підвищення потенції, один з небагатьох властивостей, якими наділені бичачі яйця, хоч цей факт і не підтверджений науково. Для приготування бичачих яєць необхідно зняти міцну оболонку за допомогою гострого ножа.

Здійснивши надріз глибиною 0, 3 см і вручну вивернувши їх навиворіт, акуратно відокремити центральне ядро від шкірки. Після зняття оболонки, треба ядра розрізати на 6 часткою і промити.

При термообробці бичачі яйця сильно зменшуються в розмірі, за рахунок виділення рідини. Рекомендується на початку приготування, відварити бичачі яйця протягом 7 хвилин.

Варені скибочки треба відкинути на друшляк і промити кип’яченою водою. Яйця можна готувати за рецептами, аналогічним рецептами приготування нирок.

Але яйця не мають неприємного запаху, як нирки. Їх готувати можна з пряними травами, чорним перцем, коріандром і т. п. Як правило при підсмаженні бичачих яєць, додається ріпчаста цибуля, білий соус, вино. Смажені бичачі яйця Зелень — пучок (петрушка, кріп і кінза) Бичачі яйця ретельно промити, розрізати по довжині і відварити 10 хвилин. Зняти шкірку і нарізати кубиками або соломкою.

Обсмажити на сковорідці з нарізаною цибулею, сіллю і перцем. Додати вина і згасити ще 10 хвилин, додавши кілька крапель лимонного соку.

До столу подавати з овочами. Саібукло Яйця відмочити в мінеральній воді 120 хвилин, зняти плівку і нарізавши кубиками обсмажити в олії рослинній, додавши вина білого і цибулі смаженого. До столу подавати з підливою і овочами.

Рецепт від Михайла Поплавського Бичачі яйця вимочити в апельсиновому соку 12 годин. Підсмажити з цибулею і тушкувати у вині.

Як приготувати бичачі яйця?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты