Як приготувати домашню курку?

Як приготувати домашню курку?

Курка тушкована особливо соковита Поріжте моркву на великі кружечки, з часнику зніміть тільки жорстку шкірку і залиште головки цілими, так само, як цибуля та яблука. Натріть птицю сіллю і перцем і покладіть в пакет для випікання або фольгу. Додайте туди всі інші інгредієнти, перемішайте їх в пакеті.

Запікайте в духовці дві з половиною години при 120. одна курка, 2 маленьких кислих яблук, 4 картоплини, 2 зубчики часнику, 2 невеликі цибулини, 2 моркви, шматочок імбиру близько 2 см, 2 с. л. меду, 200 мл портвейну, 12 горошин перцю, 2 лаврових листа, сіль, перець Фото http://t2. gstatic. ком / images q = tbn: ANd9G. Курку сервірувати рисом басматі, в який доданий ізюм. Для цього небагато підсмажте в каструлі в оливковій олії цибулю і моркву, додайте родзинки, а через деякий час і рис, тричі промитий в холодній воді.

Трохи підсмажте рис, а потім налийте стільки води, щоб її рівень був на палець вище рису, додайте сіль і перець. Доведіть до кипіння і варіть на сильному вогні 4 хвилини.

Накрийте кришкою і варіть при самій низькій температурі ще 20 хвилин. Зніміть з вогню, дайте настоятися під кришкою, а потім перемішайте.

Як приготувати домашню курку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты