Як приготувати яєчню?

Як приготувати яєчню?

Доброго часу доби, шановні читачі і просто ті, хто любить смачно поїсти! Як відомо, яєчня, яка є, безпосередньо, європейським стравою, вважається популярною у всьому світі. Особливо її люблять французи, британці, нідерланди (у яких смажені яйця на сковороді вважаються традиційним сніданком), та й російські також не проти в будь-який час доби вжити це дуже смачне ласощі. Так, дорогі друзі, як ви зрозуміли, сьогодні ми поговоримо про те, як правильно приготувати смачну яєчню.

Для приготування нам знадобиться: Кілька яєць. Кількість залежить від величини вашого шлунка, людей і ширини сковороди.

Соль. Рослинна олія.

Спосіб приготування: 1. Ставимо сковороду на сильний вогонь і додаємо туди соняшникової олії. Чекаємо, поки сковорода нагріється. 2. Потім на гарячу сковорідку нам треба помістити яйця.

Варіантів багато. Можна відразу ж розбити шкаралупу і вилити вміст яйця на сковороду. Або, для початку, збити яйця в якій-небудь тарі (тарілці, мисці), а вже після цього помістити вийшла субстанцію в сковороду.

Також, якщо ви вирішили збити яйця, можна додати туди і трохи вершків або молока. Тільки не занадто багато!

3. Потім солимо яєчню за смаком. 4. Ставимо вогонь на середній і смажимо яйця кілька хвилин до готовності. Все! Якщо вам хочеться чогось новенького, то рекомендую приготувати смачну яєчню з шинкою і сиром. Робиться все те ж саме, тільки попередньо треба обсмажити шинку на розігрітій сковороді, потім туди вилити вже заздалегідь збовтати яйця.

Готувати кілька хвилин цю справу. за хвилину-дві до того, як зніміть з вогню, посипте яєчню з шинкою (або ковбасою, до речі!) тертим твердим сиром! Зверху можна ще додати зелені. Вуаля!

Смакота! Ну от і все.

Приємного апетиту, дорогі друзі! ; Читайте нові рецепти в ВК:

Як приготувати яєчню?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты