Як приготувати котлети на пару?

Як приготувати котлети на пару?

Як приготувати котлети з риби на пару? Для приготування рибних котлет на пару можна використовувати пароварку, мультиварку з режимом пара, а також звичайну каструлю і друшляк. Для цього в каструлю наливають воду, доводять її до кипіння, зверху встановлюють металевий друшляк, в нього викладають котлетки, прикривають каструлю кришкою і готують таким чином рибні котлети на пару. Рибні котлети на пару не обов’язково обвалювати попередньо в борошні або сухарях.

Якщо ви боїтеся, що фарш прилипне до полиць пароварки, можете поставити в неї блюдце і викласти на нього котлети. Але будьте готові, що за час приготування в блюдце може зібратися сік від котлет.

Прості рибні котлети на пару. Інгредієнти: 500г рибного філе, 2 скибочки хліба, 1 цибулина, 100мл молока, 1 яйце, борошно, сіль,. Приготування: замочіть хліб у молоці, пропустіть через м’ясорубку філе риби і цибулину, змішайте, посоліть, поперчіть, вбийте. При формуванні котлет можна в середину кожної покласти по шматочку сиру або зелені, поставте варитися на пару близько 20 хвилин.

Рибні котлети на пару з минтая. Інгредієнти: 1 минтай, 1 скибочка білого хліба, 1ч. л. , Сіль. Приготування: очистіть рибу від шкірки, відокремте від кісток, вимочіть хліб у молоці, додайте філе, вершкове масло, подрібніть все блендером, вимісіть фарш, посоліть, скачайте маленькі котлетки, викладіть в пароварку, готуйте 15-20 хвилин. Рибні котлети на пару з морквою. Інгредієнти: 500г рибного філе хека, минтая або мерлузи, 1, 1 цибулина, 1 яйце, 2 ст. л. борошна, сушений кріп, майоран.

Приготування: наріжте філе на шматки, цибулину очистіть і наріжте на кілька частин, пропустіть через м’ясорубку разом з рибою, перекиньте фарш на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Додайте у фарш терту на дрібній тертці моркву. Перемішайте. Додайте яйце, спеції, трохи борошна, вимісити. Сформуйте котлети, обваляйте в борошні, викладіть в пароварку, готуйте на пару 20 хвилин.

Рибні колети на пару з манкою. Інгредієнти: 1кг рибного філе, 2 цибулини, 2 плавлених сирка, 2 яйця, 2 ст. л. манної крупи, 2 скибочки білого хліба, перець, сіль, рослинне масло.

Приготування: розріжте цибулини на 4 частини, обсмажте на олії, хліб замочіть в молоці, приготуйте фарш із філе, цибулі та хліба, пропустивши все через м’ясорубку, вимісіть, додайте у фарш манку, тертий плавлений сир, яйця, сіль, перець. Залиште на півгодини, щоб манка розбухла. Сформуйте котлети, викладіть в пароварку, готуйте 15-20 хвилин.

Рибні котлети на пару можна подати з паровими або свіжими овочами, необробленим рисом, гречкою. До котлет можна подати томатний соус.

Як приготувати котлети на пару?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты