Як приготувати курячі сердечка?

Як приготувати курячі сердечка?

Курячі сердечка один з улюблених видів субпродуктів у багатьох господинь. Страви з них виходять ніжними, смачними, ситними і корисними. У цій статті ми поділимося секретами приготування різних страв з курячих сердець. Приготувати з сердечок можна масу різних страв супи, салати, паштети, шашлики, плов, а також їх можна гасити і смажити з різними овочами і різними добавками.

Купити курячі сердечка можна в замороженому або охолодженому вигляді. Розморожувати серця, якщо Ви купили заморожені, потрібно обов’язково в холодильнику. Перед приготуванням серця потрібно ретельно промити проточною водою. Один з найпопулярніших рецептів приготування сердечок в сметані.

Спочатку потрібно обсмажити до золотистого кольору цибулю, додати сердечка, розрізані на 2-4 частини, знизити нагрівання, під кришкою згасити, вливши трохи води, потім поперчити і посолити, всипати m ст. л. борошна, влити сметану і додати трохи вершкового масла, згасити до готовності одне з найпростіших, швидких і смачних страв з сердечок готово! До тушкованим і смаженим курячим сердечкам підходять будь гарніри овочі, рис, макарони, каші і так далі. Щоб скоротити час приготування сердечок спочатку їх можна покласти в холодну воду, довести до кипіння, потім воду злити, а серця викласти в підготовлюване блюдо.

Прекрасно поєднується з серцями не тільки сметана, але і томатний соус, кетчуп. Найніжніші сердечка виходять, якщо готувати їх у вершках, ідеальна приправа в цьому випадку мелений імбир. Готуючи сердечка в сметані за вищевказаною рецептом, страви можна додати оригінальність, якщо додати до майже готовим серцям обсмажені шампіньйони і морква по-корейськи, або обсмажені баклажани, або дрібно нарізані солоні огірки.

Перед смаженням курячі серця можна маринувати в звичайному оцті або соєвому соусі близько 30 хвилин. Оцет потрібно розбавляти водою 1:1, а при маринуванні в соєвому соусі серця не слід солити. При смаженні після такого маринування серця потрібно просто викласти на розігріту сковороду і обсмажити кілька хвилин без масла, оскільки серця досить жирні самі по собі. Перед додаванням в різні салати курні серця зазвичай просто відварюються до готовності.

Чудово поєднуються курячі серця також з часником, медом і багатьма іншими спеціями і приправами.

Як приготувати курячі сердечка?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты