Як приготувати курку в рукаві?

Як приготувати курку в рукаві?

Всім, здрастуйте. Навіть не знаю, чому так вийшло, але при всій великій кількості на блозі рецептів страв з курки, практично немає нічого з цілої тушки! , Хвіст (в сенсі) — всього було потроху. А ось з цілої курочки.

М-да. На мою з цілої птиці на блозі можна знайти тільки рецепт приготування і Так що терміново исправляюсь і представляю Вашій увазі рецепт: курка, запечена в рукаві. Перш ніж почнемо, хочу сказати, що запікати курочку цілком дещо складніше. Вірніше важче визначити час запікання. Просто, хочеться адже, щоб і ніжки пропеклися і грудка не пересушити.

А таке не завжди виходить, принаймні, у мене. Може, є якийсь секрет? Крім віку курки, звичайно. Якщо знаєте, поділіться, будь ласка. Ну да ладно, почнемо.

Тим більше, що цього разу все вийшло. Доведеться Вам повірити на слово.

До речі, вірогідність того, що курочка рівномірно запечеться, набагато вище, якщо запікати її в рукаві. Все-таки сік нікуди не йде і курка, запечена в рукаві, відповідно, ніжніше і соковитіше виходить. Отже, щоб було смачно, соковито і апетитно виглядало Куряча тушка 1, 5 кг (Курочка була молода)

Для початку, незважаючи на те, що курка була молоденька, потримаємо її годинку в слабкому оцтовому розчині (1 чайна ложка оцту на 1 літр холодної води) нехай ще ніжніше буде Змішуємо і перемішуємо майонез, сіль, перець, роздавлений на чеснокодавилке часник і спеції для курки

Втираємо приготований маринад в тушку (зовні і всередині) і нехай годинку-півтори відпочиває, просочується. Тепер ніжки пов’язуємо між собою і крильця прив’язуємо до тушки, це щоб не в раскарячку вона у нас пропеклася. А так цілком симпатично. Розміщуємо тушку в рукав. Рукав попередньо змащуємо всередині олією.

І ще можна в ньому зробити кілька дірочок. Нехай жар всередину проникає.

Запікаємо при температурі 180С в цілому хвилин 50 або до готовності. Тільки хвилин за 10-15 до готовності курочку розгортаємо і нехай запікається-підрум’янюється голяком. Все! Приємного апетиту, до побачення

Адже на попереду ще багато смачних рецептів м’ясних страв, у тому числі різних. Не пропустіть! А може у Вас є свої рецепти? У такому випадку, пропоную не скупитися, і. Надішліть Ваш рецепт м’ясної страви на Ласий шматочок і найближчим часом, ви побачите його на цих сторінках із зазначенням автора і посиланням на ваш блог (якщо є).

Успіху і до швидкої зустрічі. PSP Дуже чекаю ваших коментарів.

Для мене Ваші відгуки дуже важливі. Спасибо. друзі.

Як приготувати курку в рукаві?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты