Як приготувати легке свиняче?

Як приготувати легке свиняче?

Ось мій рецепт (свекруха підказала, я вдосконалила): Легке гарненько промиваю, ріжу на шматочки не те щоб дуже маленькі, 2-4см. посолити, поперчити. в сковорідку олії соняшникової, як гарненько розігріється кидаю шматочки вони обсмажуються хвилин 10, на сильному вогні, в цей час ріжу цибулю (я люблю побільше), додаю цибулю, як трохи підсмажиться заливаю томатом з водою (якщо домашній томат, то вистачає його, а магазинну пасту заливаю водою) можна покласти лавровий лист (я кидаю парочку) і на повільний вогонь тушкувати ще хвилин 20, щоб підлива була погуще додати трохи борошна, відварюю гречку, на тарілочку гречку з легким полити подлівочкой, посипати зверху зеленню, добре все це з Редісочка або солоними огірочками. ммм смакота чоловіка за вуха не відтягнеш. Сама гречку не дуже люблю, але з легким в томаті із задоволенням тріскається. головне ситно дуже РP. S. можна і довше гасити пов як хто любить чоловік у мене любить злегка гумову їжу

Можна зробити під гриби. Відварити, порізати кубиками, зняти всі плівки і видалити трубочки. Скропити оцтом, дати помаринувати 20-30 хв. Полити олією і подавати з цибулею і зеленим горошком. (Якщо ні горошку, то можна і без нього).

Здається так написала, робила колись давно. 500 г легкого чи серце, 1 цибулина, 2 ст.

ложки вершкового масла, 2 ст. ложки борошна, 1ч. ложка соку лимона або 1/2 склянки сметани, сіль, зелень Теляче, яловиче або свиняче легке вимочити у воді, міняючи її, 2-3 години, очистити від плівок, промити, залити холодною водою, щоб тільки покрила, додати цибулю і варити теляче і свиняче 2-2. 5:00, а яловиче 3-4 години, посолити і варити ще 30 хв. Нарізати скибочками, гарнірувати прогрітим з маслом відвареною картоплею, полити соусом з каструлі, прикрасити зеленню. Так можна приготувати і подати і бараняче легке, і серце. 500 г яловичого або телячого легкого, 2 яйця, 1/2 склянки сухарів, 3-4 ст. ложки вершкового масла, 1 склянка сметани, 1/2 склянки бульйону, 1-2 ст. ложки каперсів, сіль, зелень Яловиче або теляче легке підготувати, як описано вище, зварити, вийняти і нарізати порційними скибочками.

Вмочити в яйце, обваляти в сухарях і обсмажити, повертаючи, з маслом і нашинкованнимцибулею. Подаючи, гарнірувати заправленим олією відвареною картоплею, полити соусом, прикрасити зеленню петрушки. Для соусу сметану змішати з бульйоном, в якому варилося легке, додати каперси і прогріти.

Салат Легкий (http://forum. Say7. Info/topic7457. Html) Легке (свиняче, яловиче) — 2 шт (~ 300 гр.) Сіль, перець, зелень за смаком.

Майонез. Легкі відварити, порізати кубиками, огірок очистити від шкірки порізати кубиками.

Яйце — кубиками. Цибулю дрібно покришити замаринувати в оцті. Всі перемашать заправити майонезом.

Легке цілком доступний і смачний субпродукт. Даремно він нехтують багато господинь. У старій російській кухні, де легке було дуже популярно, його називали гусачок легке з горловиною, дійсно, нагадує за формою гусака з витягнутою шиєю. У продажу можна зустріти теляче, бараняче або свиняче легке, проте в сучасній європейській кухні найчастіше використовують теляче воно важить 350-600 г, малокалорійно і легко засвоюється організмом.

Найпростіший спосіб його приготування просто нарізати легке скибочками, обваляти в борошні і обсмажити в олії, однак найчастіше це м’ясо використовують для приготування рагу і паштетів, прекрасно виходить з нього і начинка для пиріжків.

Як приготувати легке свиняче?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты