Як приготувати осетра?

Як приготувати осетра?

Продукти для запікання осетра Підготовка продуктів Осетра помити, натерти сіллю, знову помити, обполоснути окропом пару раз, почистити від луски, випатрати і добре промити зовні і зсередини. Натерти осетра сіллю і спеціями, змастити сметаною, полити лимонним соком від половинки лимона. Викласти на осетра зверху 5 гуртків лимона і нарубану зелень. Викласти осетра на фольгу і щільно загорнути.

Осетер в духовці Духовку розігріти до 180 градусів, поставити деко з осетром у фользі в духовку і запікати 20 хвилин. Потім вийняти деко з осетром, розкрити фольгу, змастити рибу вершковим маслом і повернути в духовку на 10 хвилин. Осетер в мультиварки Осетра у фользі викласти на дно мультиварки. Мультиварку налаштувати на режим «Гасіння» на 30 хвилин, потім розгорнути фольгу, змастити вершковим маслом і запікати ще 10 хвилин.

Запікати осетра під закритою кришкою мультиварки. Осетер в аерогрилі Розігріти аерогриль до 200 градусів.

Осетра у фользі викласти на грати аерогрилю, вниз поставити ємність для збору рідини. Запікати осетра 15 хвилин, потім розгорнути фольгу, змастити рибу маслом і запікати ще 5 хвилин.

Подача запеченого осетра Подавати запеченого у фользі осетра з гірчичним соусом і відварною картоплею в мундирі.

Як приготувати осетра?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты