Як приготувати рис з овочами?

Як приготувати рис з овочами?

vkusniahka. ру Продовжу готувати страви з рису.

Вчора після, покопалася в рецептах і пошукала як приготувати рис з овочами. Це і самостійне блюдо для тих, хто не любить м’ясо і в той же час хороший гарнір до м’ясних страв. Так що за наявності в будинку вегетаріанців і м’ясоїдів, можна одночасно догодити і тим і іншим. Для того що б приготувати цю страву нам потрібно Рис -100-200 гр.

Морква -1 шт. Перець болгарський -1 шт. Помідор 1 шт.

Рис промиваю під водою, поки вода не стане прозорою, залишаю його стояти замоченим. Починаю готувати овочі. Спочатку помідор, кришу великими шматочками. Далі зрізаю у перцю плодоніжки, видаляю з нього насіння, розрізаю на шматочки.

Дрібнити не буду, що б перець ні розварився, і його було видно в рисі. Сьогодні у мене всі овочі вийшли червоного кольору, довго шукала зелений або жовтий перець, обійшла всі навколишні магазини та супермаркети. Все нібито змовилися. Перець тільки червоний. На смак це звичайно не впливає, але якщо в страві присутній більше фарб, блюдо виглядає красивіше.

А гарне блюдо, як відомо, викликає апетит. Гаразд, повернемося до наших овочам. Підійшла черга морквини. Нарізаю її.

Зелена цибуля нарізаю кільцями і відставляю у бік, він нам знадобиться, коли наша страва буде вже готове. маслі, зовсім трохи, буквально по 2-3 хвилини. Спочатку моркву, потім помідор, потім перець.

Додаю до овочів рис, перемішую їх і доливаю води, та, що б овочі були приховані водою приблизно на 1-1, 5 см. Солю, перчу і закриваю кришкою. Після того як вода закипіла, прикручую на самий маленький вогонь і залишаю приблизно на 15-20 хвилин.

Поки рис не буде готовий. Викладаю тарілку, посипаю зеленою цибулею. Тепер те як приготувати рис з овочами як приготувати рис з овочами, поділіться ним з друзями в соціальних мережах.

Я буду Вам вдячна. Кнопочки знаходяться внизу.

Як приготувати рис з овочами?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты