Як приготувати шийку?

Як приготувати шийку?

Існують безліч, для приготування великих шматків свинини. В основному ці рецепти один від одного відрізняються, так як майже всі приготавливаются або на, або на мангалі. Сьогодні ми познайомимо Вас з кількома популярними рецептами приготування, а також рецепти маринадів для свинини. Всі кулінарні рецепти, які ми запропонуємо Вам нижче, розраховані на приготування цілого шматка свинячої шийки. У відмінності від, боле ніжна (у ньому повністю відсутні накочені м’язи і жили), і складається з прожилков, яке сприяють, щоб приготоване з шийки блюдо вийшло смачніше, ніж ті які приготовлені з інших частин. , Зверніть увагу на прожилки сала.

Жовтий колір сала говорить про те, що свинина в ж дуже довго живе на цьому світі. У молодої свинини, сало має бути білий, або біло-рожевою. самця (у дуже поганий запах). Уникайте також від покупки замороженого імпортного (тут взагалі відсутній смак).

Дивіться рецепти приготування «». вийде боле смачним, якщо перед тим як приступити до, зробити глибокі надрізи на, в декількох місцях. Це сприятиме томи, щоб проникла глибше в. У ці надрізи можна увіткнути дрібно нарізані брусочки зі свіжих овочів (в основному), або. Рецепти приготування свинячої шийки в Почнемо з приготування. Для цього Ви повинні зробити надрізи впоперек.

Надрізи повинні бути глибокі, але не до кінця. Товщина надрізів не повинні перевищити 1, 5 сантиметра.

Приготуємо «» з і зелені для начинки. Склад начинки залежить від вашої.

Кладіть все, що Ви найбільше любите. Це може бути подрібнені сухі, горіхи, зелень і навіть тертий сир. Можна між м’ясними листами просто викласти пластинки сиру або овочі (,). Перед тим, як закладати начинку, кожен надріз натріть спецами і сіллю.

Якщо при було використано густий маринад, радимо змастити (після начинки) свинину цим же маринадом. Шматочки можна зафіксувати шпажками або. Це зробиться для того, щоб після приготування отримати один цілий. Наступний крок -. Якщо Ви збираєтеся приготувати шийку цілим шматком, без надрізів, доведеться розігріти духовку до 180 градусів.

, в середньому близько години. слід в глибокому деку або формі для. Викладіть свинину з маринадом, або, як Ви там називаєте суміш для маринування.

Якщо не було маринована, тоді залийте в деко бульйон, або суміш води з вином. Готовність запеченого визначається кольором виділяється соку при проколюванні шматка ножем. повинен бути прозорим, без крові. Під час приготування свинячої шийки в її потрібно кілька разів поливати соком, що виділився. запікати шийку в. Теж запікати доведеться при температурі 180 градусів. Час приготування — від ваги.

При цьому способі приготування жир при запікання НЕ розбризкується. виходить соковитіше, тому як готувався у своєму жиру, а не в парах від бульйону. Шматок свинячої шийки покладіть в рукав, краще, і зав’язуйте з двох сторін. Після приготування на м’ясі з’явиться м’яка скоринка. Для того, щоб вийшло коричнева скоринка (), Вам доведеться в кінці приготування звільнити верхня част, обрізавши ножицями. Після запікати ще 10-15 хвилин, до досягнення бажаного результату.

Ще один спосіб приготування — запечена. У фользі теж свинина повністю зберігає соковитість. Шматочок свинячої шиї з соусом або овочами з поміщається на лист фольги. Загортаєте, щоб повністю покривалося фольгою. Запікати в, розігрітій до 180 градусів.

Час приготування залежно від ваги. Для отримання рум’янцю, в кінці приготування фольгу видаляємо повністю. насправді можна вважати головним продуктом в приготуванні страв на стіл.

Крім смакових якостей, страви зі свинини мають святковий і апетитний вигляд, особливо якщо вони приготовані з цілих шматків свинини,. Ці ж рецепти можна використовувати при приготування, який надає вишуканий вигляд новорічного столу. Приготований в правильно, після приготування, можна їсти на протязі 4-х 5-и днів (з однією умовою як тільки застілля закінчується, залишки окосту ставте в холодильник).

Зазвичай для вибирають свинячий окіст з вагою 4-5 кілограмів, щоб красиво виглядало на столі. У результаті не завжди вдається в перебігу повністю сісти таку кількість. Вирішується це проблема дуже легко. Після того як 3-4 дні запечений окіст вже прикрасив Ваш святковий стіл, все що залишилося від нього ставиться в морозилку.

У міру потреби відріжте маленькі шматки, обсмажте в сковороді. Якщо додати яйце, вийде з беконом.

Як приготувати шийку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты