Як приготувати вафлі?

Як приготувати вафлі?

У вас є вафельница, але готувати смачні вафлі вдома так і не виходить? Не варто сумувати!

Цей рецепт стане базовим для використання вафельниці, так як вафлі виходять дійсно смачними, хрусткими, і, що дуже важливо, тісто готуватися надзвичайно просто. Вафлі за цим рецептом є універсальними для вживання з будь-якими солодкими начинками, та й просто присипаними цукровою пудрою. Спробуйте приготувати домашнім хрустке солодке блюдо по, і, швидше за все, до магазинної випічці ви навряд чи повернетеся. Інгредієнти: 2 ч. л розпушувача (або 1 ч. л гашеного соди) 1 ст. молока

1 ст. л цукру (цукру можна додати більше, за смаком) 0, 5 ст.

рослинного масла Приготування: Збити білки до стійких піків з дрібкою солі (при перевертанні чаші білки не вивалюються). Збити жовтки з цукром до блискучої білуватою піни (цукор повинен розчинитися повністю), додати молоко і ванілін, і знову збити. Змішати розпушувач, борошно, масло і додати в молочну суміш. Збити міксером на маленьких оборотах.

Ввести білки і акуратно перемішати. Наливати в вафельницю тесту не більше 0, 5 склянки. Випікати до золотистої скоринки.

Подавати до чаю з будь-яким солодким соусом або присипавши цукровою пудрою.

Як приготувати вафлі?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты