Як приготувати зебру?

Як приготувати зебру?

Апдейт фото до рецепту від 12. 03.

2008 З рецептом цього пирога в тій чи іншій варіації, я думаю, знайоме величезна кількість дівчаток, дівчат і жінок. І навіть деяка кількість чоловіків Багато свого часу починали свій шлях у кулінарію саме з Зебри — випічки простий і в той же час ефектно виглядає.

Ось і я вирішила згадати юність і порадувати домашніх смугастим пирогом з чаєм. Інгредієнти 1 ч. л. розпушувача

1/4 ч. л. соди 20 г какао-порошку (1 ст. л. з гіркою) Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром.

По одному додаємо яйця, добре збиваючи після кожного. Додаємо просіяне з содою і розпушувачем борошно, збиваємо до однорідності. Додаємо сметану і ще раз збиваємо. Половину тіста відкладаємо в окремий посуд, що залишився додаємо какао і вимішуючи до однорідного стану. Починаємо викладати тісто у змащену маслом форму.

Спочатку в центр форми кладемо столову ложку світлого тесту, потім, зверху, ложку шоколадного. І так по черзі. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30-35 хвилин до готовності (перевірити сірником). Готовий пиріг охолоджуємо і поливаємо зверху шоколадним ганашем (спосіб приготування можна підглянути). Приємного чаювання!

Сподобався рецепт.

Як приготувати зебру?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты