Як розрахувати людино-години?

Як розрахувати людино-години?

Якщо ніхто на роботу не виходив у святковий або вихідний день, то святкових у вас нуль, щодо людино днів і людино годин. візьміть по балансу раб. часу за 2008 рік загальне у робочих годин і помножте на 8 чоловік, також поступите і з человекодней. Статистику турбує щоб не було переробки і тоді у них питань не виникає, так що мій Вам рада при п’ятиденці — людино дні = 250 * 8 = 2000, а людиногодина = 2000 * 8 = 16000, якщо шестиденка человекодней = 302 * 8 = 2416, людиногодина = 2018 * 8 = 16144, можна написати менше число, так люди могли хворіти, нах-ся у відпустках і т. д, але не писати більше. Але табель обліку робочого часу ви вести зобов’язані.

Кстате не зрозумію навіщо Вам здавати 1-Т, який здається тільки при чисельності працюючих понад 50 осіб. При розрахунку всі значення вказують в цілих одиницях. Значення показників менше 0, 5 одиниці відкидають, а 0, 5 одиниці і більше округлюються до цілої одиниці. Тому, якщо фізичний показник кількість працівників за будь-який місяць податкового періоду становить менше 0, 5, показник слід округлити до 0. Фірма займається продажем і установкою пластикових вікон.

У фірмі працюють: 2 менеджера, що працюють повний робочий день; 3 майстри, що працюють неповний робочий час:

2-й майстер 4, 5 години на день; 2 майстри, що працюють за договором підряду. У Облікова чисельність увійдуть директор, бухгалтер, охоронець і 2 менеджера.

Всього 5 осіб. З 19 червня менеджер А. А. Іванова пішла у відпустку по вагітності та пологах, тому з цього моменту спискова чисельність за день становить 4 людини. Середньооблікова чисельність співробітників, що працюють повний робочий день, за червень складе: (5 чол. X 19 дн. + 4 чол. X 11 дн.): 30 дн. = 5 чол.

Окремо вважають чисельність співробітників, які працюють неповний час. Майстри відпрацювали всі робочі дні в червні (21 робочий день). Робочий день становить 8 годин. (4 год + 4, 5 ч + 5ч) x 21 дн. = 283, 5 чол. / Ч 238, 5 чол. / Год: 8 ч = 35, 44 чол. / Дн.

Середньооблікова чисельність співробітників, що працюють неповний робочий день, складе: 35, 44 чол. / Дн. : 21 дн. = 2 чол.

Таким чином, загальна середньооблікова чисельність 7 осіб (5 + 2). Майстрів, які працюють за договором підряду, враховують як повні одиниці, так як вони працювали весь місяць.

Середня чисельність за ними становить 2 людини.

Як розрахувати людино-години?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты