Як смажити котлети?

Як смажити котлети?

Інгредієнти для смаження котлет з фаршу (приблизно 20 середніх штук) Рецепт приготування котлет 1. Фарш розморозити, викласти в миску. 2. Цибулю почистити, дрібно порізати / подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м’ясорубку. Додати до фаршу. 3. Додати 2 сирих курячих яйця до фаршу. 4. Зелень дрібно порубати, додати до фаршу.

5. Розламати хліб на шматочки. 6. Викласти шматочки хліба в миску, залити молоком, пом’яти в молоці, віджати і додати до фаршу.

7. Посолити фарш (на 1 кілограм фаршу — 2 чайні ложки солі без гірки) і всі інгредієнти добре перемішувати руками хвилин. 8. Зліпити котлети, обваляти в борошні, викласти на рівну поверхню поруч один з одним.

9. Нагріти сковороду, налити масло, викласти котлети так, щоб між ними зберігалося відстань один від одного. 10.

Обсмажити котлети з двох сторін по хвилин на середньому вогні без кришки. 11. Перевернути котлети, смажити на вогні трохи менше середнього під кришкою, можна додати пару столових ложок води, щоб котлети добре присмажився всередині.

Рада з смаженні котлет У рецепті можна вимочений в молоці хліб замінити на таку ж кількість манки. Скільки смажити котлети-напівфабрикати Заморожені котлети, куплені в магазині і є напівфабрикатами, необхідно, не розморожуючи, викласти на розпечену, политу маслом сковороду. Обсмажувати на середньому вогні без кришки по c кожного боку до золотистої скоринки, потім додати пару столових ложок води, накрити сковорідку кришкою і смажити ще. Інгредієнти для смаження котлет по-київськи Як приготувати котлети по-київськи 1. Розм’якшити масло, перемішати його з рубаною петрушкою, сіллю і соком лимона, скачати в ковбаску і відправити в холодильник до застигання.

2. З грудки зняти шкіру, зрізати з крильця м’ясо так, щоб кістка до 1 суглоба була абсолютно голою. 3. Розділити грудку на 2 нерівні частини і з малої частини видалити біле сухожилля. 4. Мале та велике філе розрізати уздовж до половини. 5. Мале філе відбити, посолити і поперчити, вкласти частину застиглого вершкового масла, щільно загорнути. 6. Згорнуте мале філе обернути великим курячим філе, щільно загорнути.

Повинна вийти форма ялинової шишки. 7. Щоб котлета по-київськи не загубила форму, можна проткнути її зубочистками (тільки не забудьте їх видалити перед подачею!). 8. Обваляти кожну котлету в борошні. 9. Збити курячі яйця. 10. Обваляти кожну котлету в яйці.

11. Обваляти кожну котлету в панірувальних сухарях, потім знову в яйці і сухарях. 12. Розігріти сковорідку з 2 склянками масла. 13.

Обсмажити на сильному вогні з двох сторін по. 14. Розігріти духовку до 200 градусів.

15. Викласти котлети з маслом у форму для запікання і піч. Напівфабрикати котлет по-київськи смажити на середньому вогні, періодично перевертаючи, і потім з додаванням води — без кришки на сковороді.

Скільки зберігати котлети Котлети в морозилці при температурі нижче -12 градусів зберігаються місяць, при температурі -18 градусів — до 3 місяців.

Як смажити котлети?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты