Як спекти рулет?

Як спекти рулет?

Щоб спекти швидкий рулет нам потрібні наступні продукти. Для тіста: 1 склянка цукру, 1 склянка борошна, 3-4 яйця (кількість залежить від їх величини). Для начинки: 1 склянка журавлини або брусниці або 2-3 кислих яблучка або 4-5 бананів або придумайте самі будь-яку, бажано кислу начинку.

Яйця збити з цукром, додати борошно, ще раз все збити. Отриману суміш вилити на, змащений маслом, деко і відразу в духовку на 7-10 хвилин. Поки печеться корж, приготувати начинку розім’яти ягоду або натерти яблука або розрізати уздовж очищені банани.

На спечений корж (прямо на деку) покласти (розмазати) начинку і відразу закрутити корж рулетом. Покласти рулет на тарілку швом вниз, посипати зверху цукровою пудройвсе, можна пити чай!

Майже всі господині роблять пельмені, вареники або чебуреки. І часто у нас залишається трохи тіста. Його можна використовувати так: наріжте залишився тісто на маленькі шматочки, розкачайте ці шматочки на тонкі коржі (чим тонше, тим краще) і обсмажте на добре розігрітій сковороді в рослинному маслі. Вийдуть смачні коржики-хрустяшкі. Або беремо ці тоненькі коржі, змащуємо одну сторону рослинним маслом і посипаємо цукром, складаємо навпіл і обсмажуємо з двох сторін в рослинному маслі на добре розігрітій сковороді.

Смачно! Удачі вам і будьте здорові!.

Як спекти рулет?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты