Як варити ячну кашу?

Як варити ячну кашу?

Ячна каша надзвичайно корисний продукт. Адже ячна крупа являє собою ячмінь без шліфування.

Це означає, що в ньому збереглося максимальну кількість клітковини, такої корисної для організму. Крім цього, в ячної крупі багато амінокислот і вітамінів, які виводять токсини з організму. Саме тому кожна господиня повинна знати, як готувати ячну кашу.

Необхідні інгредієнти: Для в’язкої каші: 4 склянки молока або молока, навпіл розведеного з водою 0, 5 ч. л. солі Для розсипчастої каші: 2, 5 склянки води 1 ст. л. вершкового масла

0, 5 ч. л. солі Спосіб приготування: 1. Ячну крупу для початку слід промити холодною водою. А потім всипати промиту крупу в киплячу і солону воду. 2. Періодично помішуючи, варити ячну кашу потрібно хвилин 10-15 на невеликому вогні. Потім додати вершкове масло.

3. Після цього каструлю з кашею варто поставити в розігріту до 180 градусів духовку. За півгодини ячна каша в духовці дійде до потрібної консистенції. 4. Для приготування в’язкої каші слід крупу варити на воді, а потім додати молоко, коли каша почне загусати.

Ячна каша відмінно поєднується з м’ясними стравами чи, наприклад, овочевими салатами. До речі, секрет правильного приготування ячної каші у використанні керамічного посуду з товстим дном, підійде для цих цілей і казанок.

Адже важливо, щоб каша умлевала, а не просто швидко зварилася.

Як варити ячну кашу?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты