Як варити молочний суп?

Як варити молочний суп?

Молочні супи рецепти, які ми хочемо вам запропонувати дуже смачні і корисні як для дітей, так і для дорослих. Молочні супи дуже корисні, тому що несуть в собі достатньо калорій необхідних для нашого організму. Але потрібно враховувати, що кращою посудом для приготування молочного супу є посуд з товстою стінкою на дні, так як в ній не підгорають молочні супи при їх варінні. Якщо ви хочете приготувати молочні супи для дітей, то необхідно вибирати незбиране молоко, а не сухе.

Традиційні молочні супи рецепти, які часто використовуються в нашому меню це молочний суп з вермішеллю, молочний суп з рисом, але іноді деякі вважають за краще та інші молочні супи, наприклад овочевий та ін Молочні супи містять наступні вітаміни: A B1 B2 B3 () B9 C E. Як варити молочний суп з вермішеллю?

Щоб приготувати справжній молочний суп з вермішеллю, який нам знайомий з малих років не потрібно багато зусиль, а просто потрібно вибрати якісні продукти. 2 ст. ложки цукру; Для початку потрібно взяти каструлю з товстим дном, налити туди молока, трохи ваніліну (для додання приємного аромату молочному супу), солі і цукру. Потім необхідно закип’ятити молоко і після додати туди нашу вермішель. Далі молочний суп з вермішеллю потрібно варити на невеликому вогні близько п’яти хвилин, постійно перемішуючи ложкою так, щоб не утворювалася піна.

Після того, як молочний суп з вермішеллю буде готовий, потрібно взяти глибоку тарілку, покласти в неї шматочок вершкового масла і налити туди за допомогою ополоника приготований суп з вермішеллю. Такий суп з вермішеллю можна їсти з чорним хлібом або з французькою булкою. Але потрібно враховувати, що молочний суп з вермішеллю потрібно їсти в свіжому вигляді, щойно приготований, зберіганню не підлягає. Для цього потрібно взяти: 1 столову ложку вермішелі, 1 невеликий склянку незбираного молока, води пів склянки, 1/2 ч. ложки вершкового масла, трохи цукру, дрібку солі. Взяти каструльку з товстим дном, налити в неї воду, додати сіль і закип’ятити, потім опускаємо туди вермішель і варимо до готовності.

Далі потрібно зварену вермішель відкинути на друшляк і дати стекти воді. Наступним етапом закип’ятити молоко і потім опустити в неї зварену вермішель, сіль і цукор.

Все це варити ще близько двох хвилин. Готовий молочний суп з вермішеллю налити в глибоку чашку і заправити вершковим маслом. Легкий у готуванні молочний суп з рисом — досить гарний на смак і годиться для тих, хто дотримується різні дієти, молочний суп з рисом смачний і ситний. 0, 5 л. молока;

0, 5 л. води; 150 гр. рису;

Трохи солі і цукру. Для початку потрібно кілька разів промити рис. Взагалі, необхідно промивати рис близько десяти разів, так, щоб остання вода в рисі була прозорою, таким чином, рис стає більш дієтними. Далі рис потрібно залити прохолодною водою і поставити цю каструльку на плиту і приготувати рис до напівготовності. Попередньо необхідно розігріти молоко, додати його в підлозі готовий рис і додати солі і цукру за смаком.

Молочний суп з рисом готовий до вживання, розлийте суп в глибокі тарілки, додайте шматочки вершкового масла і подайте на стіл. Дітям з 8 місяців можна приготувати молочно-картопляний суп — пюре. 3/4 ст. молока; 1 ст. ложка вершкового масла; 1 стебло цибулі порею.

Спочатку потрібно ретельно помити і очистити цибулю порей. Нарізати його, трохи обсмажити на вершковому маслі. Залити приготований лук-порей водою (1 склянка).

Після того як вода закипить, потрібно опустити в неї картоплини і посолити. Всі варити протягом півгодини.

Як тільки картопля звариться, потрібно протерти його разом з відваром через сито, налити туди гарячого молока і все перемішати. Перед тим, як подавати на стіл суп рекомендується заправити вершковим маслом.

На цьому молочні супи рецепти, які ми вам запропонували стануть в нагоді при виборі правильного здорового харчування. Приємного апетиту вам і вашим малюкам!

Також на нашому сайті можете подивитися.

Як варити молочний суп?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты