Як заморозити білі гриби?

Як заморозити білі гриби?

Білі гриби, заморожуємо гриби, фаршировані гриби, страви з білих грибів, як заморозити білі гриби Як заготовити білі гриби на зиму? Напевно кожна господиня знає неймовірну кількість страв з грибів, їх смажать, варять, парять, сушать, закручують у банках на зиму. Адже що може бути краще холодними зимовими вечорами ніж гарячий грибний супчик. У даній статті ми розповімо вам як правильно заморозити білі гриби.

Ну що зламаєм? заморожування. Замороження сирих грибів. Для цього гриби варто почистити і промити й нарізати шматочками завтовшки приблизно в 7 мм. Після цієї процедури обов’язково просушіть гриби в друшляку або за допомогою ситечка. В іншому випадку білі гриби злипнуться і втратять свій запах аромат і апетитний зовнішній вигляд.

Після того як ви зробите ці процедури розкладіть білі гриби по порціях. А саме покладіть в целофановий пакет таку кількість білих грибів-яке буде достатнім для приготування однієї страви. Після всіх цих маніпуляцій видаліть все повітря з пакета. Якщо ж ви використовуєте ємність з кришкою або пластиковий лоток то вам варто заповнити посуд якомога більшою кількістю білих грибів і залишити мінімальне місце для зайвого повітря.

Замороження білих відварених грибів. Почистіть, вимийте гриби і поставте їх вариться в киплячій воді без солі. Варити білі гриби коштує не більше 5 хвилин, після цього гриби повинні охолонути і обсохнути в друшляку або ситі. Потім як і в 1 випадку гриби розподіляють в пакетики пропорційно і поміщають в морозилку.

Замороження Білих Смажених грибів. Процедура відрізняється від заморозки варених білих грибів тільки тим, що як не складно здогадатися замість варіння гриби потрібно буде просмажити. Зробити це зовсім не важко, смажити білі гриби стоїть на рослинному маслі до тих пір поки не випарується вся волога а сам гриб отримає красивий рум’янець. Перчити і солити білі гриби не потрібно, проробити ці процедури ви зможете вже тоді коли будете готувати страву з білих грибів.

Гарячі білі гриби варто розкласти на підносі або дощечці остигати, потім же повторити процедуру як і в перших двох випадках, розфасувати їх в харчові пакетики або ж помістити в лоток. Для чого можна використовувати заморожені гриби? Та для будь-якої страви в яке ви додаєте свіжі.

Сподіваємося наші поради вам знадобляться, і взимку ваші страви будуть різноманітні смачні і вишукані. І наостанок пропонуємо вам ознайомиться з досить цікавою стравою з білих грибів, а також подивіться парочку відео про заморожування грибів, сподіваємося вам сподобається.

Як заморозити білі гриби?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты