Як запекти червону рибу?

Як запекти червону рибу?

Страви з риби, є одними з найбільш корисних, про це твердять дієтологи всього світу. При низькій калорійності, риба містить набір необхідних організму білків, амінокислот, йод, так необхідний для нормального функціонування щитовидної залози. Риба є гідною заміною м’ясу і чудово урізноманітнює щоденний раціон.

Сьогодні, пропонуємо вашій увазі рецепт червона риба в духовці під овочами і сиром. Блюдо легко готується і здатне прикрасити святковий стіл. Що нам знадобиться для приготування червоної риби в духовці? сіль, спеції — беремо за смаком, 1 столова ложка рослинної олії.

Чистимо і моєму цибулю з морквою, потім, нарізаємо цибулю дрібними кубиками, моркву, можна натерти на середній тертці. Викладаємо цибулю на сковорідку і смажимо на олії близько 1-2 хвилин. Потім додаємо терту моркву і обсмажуємо овочі, протягом 3 хвилин. Після, додаємо трохи води, солимо і тушкуємо з додаванням спецій ще близько 5 хвилин, накривши сковорідку кришкою. Червону рибу, необхідно помити, почистити, потім, нарізати на стейки однакової товщини.

Змащуємо кожен стейк майонезом і викладаємо на попередньо змазані маслом деко, зверху, на кожен шматочок риби, викладаємо по 1 столовій ложці тушкованих цибулі з морквою. На дрібній тертці, натираємо сир, яким посипаємо підготовлені стейки з овочами.

Червона риба в духовці — запікається при 180-200 градусах, приблизно, протягом півгодини, до моменту утворення рум’яної, апетитною скоринки. На стіл, страву можна подавати з салатом зі свіжих овочів, рисом, картоплею.

Приємного вам апетиту!.

Як запекти червону рибу?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты