Як засолити ікру форелі?

Як засолити ікру форелі?

Сьогодні ми розповімо Вам, як засолити ікру форелі в домашніх умовах. Ікра в форелі знаходиться в порожнинах, званих ястикамі. Між собою ікра з’єднується тонкою плівкою. Перед засоленням ікринки поділяють, пропускаючи і через сито з великими осередками. Так чинять на спеціалізованих рибозаводах.

У домашніх умови чинять інакше. Робиться рукав з марлі, складеної в декілька разів. Цей рукав закривається з одного боку і в нього міститься ікра. Після цього ікру промивають водою.

У результаті цього плівка з ікринок змивається. Засолка ікри форелі будинку. Для засолювання ікру заливають тузлуком на певний час. Далі його зливають і ікру можна подавати на стіл.

Тузлуком називають насиченою сольовий розчин, який застосовують для засолювання ікри, риби та сала. У воду додають багато солі, спеції за смаком і кип’ятять до того моменту, поки вся сіль у воді не розчиниться. Готовий розчин доводять охолодженням до кімнатної температури і потім у нього опускають продукти для засолювання, і дають їм настоятися.

Деякі люди так і залишають продукти зберігатися в тузлуке, але найчастіше цей розчин зливають після засолювання. У харчовому виробництві при засолюванні риби в ємності додають консерванти перед закачуванням.

При покупці форелі в ній може виявитися ікра. Цю ікру форелі так само можна засолити.

Смажити її не можна вона стане жорсткою. Ікру краще промити, посолити і найближчим часом з’їсти. Ікру форелі потрібно промити, плівку відокремити, приготувати тузлук з розрахунку дві столові ложки крупної солі без гірки і дві чайні ложки цукрового піску на склянку води.

Тузлук довести до кімнатної температури і на 1:00 залити їм ікру. Потім тузлук злити і промити ікру проточною водою.

Цю ікру довго зберігати не можна, не більше двох днів. Безліч дуже смачних, Ви зможете знайти на сторінках нашого сайту.

Наприклад спробуйте приготувати дуже смачний, Вам обов’язково сподобатися.

Як засолити ікру форелі?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты