Як зробити бутерброд?

Як зробити бутерброд?

Як зробити, щоб ваш бутерброд не падав маслом вниз 1. Термінологічне вплив. Після падіння проводиться взаємне перейменування хліба та масла, у результаті чого масло виявляється зверху. 2. Дублювання активного шару з подальшим перевизначенням.

Бутерброд намазується з двох сторін. Після падіння нижнє масло виключається з розгляду. Те, що залишається, як раз і є бутербродом лежачим маслом вгору.

3. Захисне покриття. На масло зверху намазується шар ікри, що захищає масло в разі падіння бутерброда. 4. Інверсія з попереднім резервуванням. У місцях передбачуваного падіння бутерброда розміщуються скиби хліба. Після падіння верхній (вихідний) кусень віддаляється, і бутерброд, що складається тепер з резервного скибки і масла, лежить догори останнім.

5. Своєчасний монтаж. Масло намазується на вже впав хліб.

6. Спосіб Ейнштейна. Бутерброд виводиться на навколоземну орбіту, де поняття низ взагалі втрачає сенс. 7. Раціональний.

Бутерброди з маслом виключаються з раціону. 8. Постгуманітарний. Впали бутерброди з маслом зберігаються для гостей. 9. Перпендикулярний.

Бутерброд намазується по ребру. 10. Презумпція невинності.

Бутерброд відмазується від падіння. 11. Ін’єкційний.

Масло не намазується на хліб, а розтоплюється і за допомогою шприца вводиться йому під скоринку. 12. Заміна виду активного шару.

При виготовленні бутерброда замість масла використовується маргарин. Нехай тепер падає як хоче, сволота.

Як зробити бутерброд?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты