Як зробити кетчуп?

Як зробити кетчуп?

Як зробити кетчуп Для багатьох їжа без соусів не так смачна. На сьогоднішній день є маса цікавих соусів, вибирай який на тебе дивиться. Але якщо почитати що туди входить, розумієш що це справа не сильно корисне. І тут стоїш перед вибором, поберегти здоров’я і обійтися без смачних соусів, або просто не звертати увагу на всякі Е і є скільки захочеться (чи надовго?)) Насправді є ще один варіант, це випадок коли і вівці цілі і вовки ситі!

Смачний продукт і нешкідливий! Навіть корисний! Про що це ми? Будемо готувати гострий КЕТЧУП!

Нам знадобляться 3 кіло хороших помідор, пів кіло ріпчастої цибулі, паприки грам 15, перець чилі за смаком (10 грам вже нормально), вісім бутонів висушеної гвоздики, Лаврушко листа чотири, склянка оцту і сіль Пропускаємо через м’ясорубку цибулю і помідори, покіпятіть отримане хвилин сорок п’ять на слабкому вогні. Після чого в хід йдуть спеції попередньо помельної, також сіль з оцтом і поварити ще хвилин п’ять. Після чого трохи остудити і наповнити банки. Це гострий домашній кетчуп відмінно впишеться в список ваших заготовок на зиму!

Трохи остигнула масу слід розкласти по банках і охолодити. Цей рецепт домашнього кетчупу широко використовується для заготовок на зиму. Якщо ж немає бажання возитися підлягає з тривалим приготуванням кетчупу, можна приготувати швидкий варіант томатного кетчупу, але вельми смачний!

Отже беремо томатну пасту додаємо до смаку і по консистенції воду, цукор, сіль і спеції (які захочете). Ще часничку непогано додати і вперед за стіл! )) Кетчуп виходить смачний, не гірше покупного, правда довго не варто, але це і є ознака відсутності всякої гидоти хімічної! Продукт повинен бути свіжим!

Приємного апетиту! Тепер ви знаєте як зробити кетчуп!

Також дізнайтеся.

Як зробити кетчуп?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты