Як зробити корочку?

Як зробити корочку?

секретний рецепт курки KFC (Ростікс). Якщо все зробити правильно, вийде типова KFC-ная курка з точно такою ж структурою і навіть такий же паніруванням з пластівцями. 1) 0, 5 кг курячих грудок 2) 0, 5 літра олії 5) 0, 5 склянки молока

I. Беремо каструлю, розбиваємо туди яйце, наливаємо півсклянки молока, одну чайну ложку солі, одну чайну ложку кайенского перцю, одну столову ложку паприки. Всі збиваємо міксером. Додаємо в рідку жижу приблизно півсклянки борошна. Знову все збиваємо міксером.

Борошна потрібно стільки, щоб консистенція нагадувала або густий кіфір, або рідку сметану. якось так в загальному. II.

Обробляє курку на шматки за габаритами приблизно з великий палець руки. Нашинкованное відправляємо в каструлю з жижей з пункту I. III. Беремо герметичний поліетиленовий пакет, засипаємо туди залишилися півтори склянки борошна, туди ж засипаємо залишилися столову ложку паприки і чайну ложку кайенского перцю.

Затискаємо горлечко кулька і встряхиваем, щоб спеції з борошном перемішалися. IV. Наливаємо масло в глибоку сковорідку і розігріваємо.

Поки масло гріється, беремо з каструлі 5-6 шматків курки, кидаємо в пакет і встряхиваем. Борошно прилипає до курки і виходить панірування. дістаємо з пакета і відправляємо в сковорідку.

Поки одна порція жаріца, в пакет з борошном закидаємо наступну порцію шматків. І так по конвеєру. Смажити довго не треба. Досить легкої золотистої скоринки. ського перцю, курка виходить не особливо гострою. Коли ви все це зробите і спробуєте, ви відзначите схожість з оригіналом, однак смак буде не таким вираженим.

Але тут справа в тому, що на відміну від оригінального рецепта, у мене не використовується глютамат натрію (підсилювач смаку).

Як зробити корочку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты